Пошуковий запит: (<.>A=Табенська О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Табенська О. І. Переваги інноваційного розвитку економіки в умовах глобалізації [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економічні науки. Cер. : Облік і фінанси. - 2012. - Вип. 9(3). - С. 363-371. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnof_2012_9(3)__52
|
2. |
Табенська О. І. Значення інтеграційних процесів для вдосконалення підприємницької діяльності в Україні [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Вісник Дніпропетровського університету. Сер. : Економіка. - 2013. - Т. 21, вип. 7(1). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdumov_2013_21_7(1)__7
|
3. |
Табенська О. І. Світовий досвід розвитку кооперації та агропромислової інтеграції в сільському господарстві [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Вісник Дніпропетровського університету. Сер. : Економіка. - 2013. - Т. 21, вип. 7(3). - С. 279-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdumov_2013_21_7(3)__39
|
4. |
Табенська О. І. Підвищення конкурентоспроможності вітчизняного сільського туризму на основі інноваційних стратегій розвитку [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. - 2017. - № 1. - С. 123-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efmapnp_2017_1_13
|
5. |
Пітик О. В. Управління закладами ресторанного господарства, орієнтованими на екологічний напрямок [Електронний ресурс] / О. В. Пітик, О. І. Табенська // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2017. - № 6(1). - С. 155-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2017_6(1)__31
|
6. |
Табенська О. І. Сільський зелений туризм – значний соціальний внесок у розбудову української культури [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економіка. Фінанси. Право. - 2017. - № 4(1). - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2017_4(1)__15
|
7. |
Табенська О. І. Сільський зелений туризм – значний соціальний внесок у розбудову української культури [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економіка. Фінанси. Право. - 2017. - № 9. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2017_9_6
|
8. |
Табенська О. І. Дослідження інноваційних технологій в освіті [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 4(2). - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2018_4(2)__8
|
9. |
Табенська О. І. Сучасні тенденції розвитку готельного господарства [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 12. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2018_12_10
|
10. |
Табенська О. І. Туристичний бренд Вінниччини: реалії та перспективи [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Економіка. Фінанси. Право. - 2020. - № 1. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2020_1_7
|
11. |
Табенська О. І. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2020. - Вип. 34. - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2020_34_33
|
12. |
Табенська О. І. Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Науковий погляд: економіка та управління. - 2021. - № 1. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vamsue_2021_1_9
|
13. |
Табенська О. І. Тенденції розвитку соціального підприємництва [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2021. - № 1. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2021_1_15 Розглянуто тенденції розвитку індустрії гостинності у м. Котбус у Німеччині, а також готельно-ресторанний бізнес досліджено як головну складову частину туристичної галузі, що є ключовим фактором, який визначає перспективи розвитку туризму. Проаналізовано важливі питання реабілітації людей з інвалідністю, особливих категорій населення держави, а також "інклюзивний туризм", який створює підгрунтя для реструктуризації культури суспільства. Досліджено суть поняття "соціальне підприємництво", підприємства, які створюють умови для працевлаштування громадян з обмеженими можливостями. Розглянуто діяльність закладів розміщення та харчування м. Вінниця, які створені за допомогою Проєкту міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст" (Проєкт ПРОМІС).
|
14. |
Табенська О. І. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Інтелект XXI. - 2022. - № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2022_2_12
|
15. |
Табенська О. І. Особливості діяльності інтегрованих структур у галузі туризму [Електронний ресурс] / О. І. Табенська // Бізнес-навігатор. - 2021. - Вип. 1. - С. 96-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2021_1_18
|